Yastığın Üzerine Kendi Kelimelerinizi Yazın

Sizin de çok beğendiğiniz pahalı bir tasarımı gördüğünüzde “ben bunu yaparım” demişliğiniz vardır. Amanda Wright da benzer düşünceyle, Vivaterra‘da gördüğü  “You are my sunshine” yazılı yastığı kendisi yapmak istemiş. Hem 159$ ücretin bir yastık için fazla olduğunu düşünen, hem de her gün göreceği bir aksesuvarın üzerinde kendi kelimelerinin olmasını isteyen Amanda çözümü kendi yastığını yapmakta bulmuş. Eğer siz de kendi kelimelerinizi yastığın üzerine yazmak isterseniz bu tasarımı uygulaması çok kolay ve ihtiyacınız olan tek şey harf şablonları. 



Malzemeler:
Düz renk bir yastık yüzü
Kurşun kalem
Harf şablonları
Kumaş kalemi

Uygulama:
Kaymaması için kumaşı bir kartonun üzerin tutturun. Yazmak istediğiniz kelimeleri harf şablonları sayesinde yastığın üzerine çizin. Eğer kaydırır ya da yanlış yaparsanız silebilmeniz için ilk çizimleri kurşun kalemle yapmanızı öneririz. Kelimelerinizi yazdıktan kumaş kalemi ile belirginleştirin.

Üzerindeki kelimeleri size ait ve yine sizin tarafınızdan yapılan bu yastık mekanınızı özelleştirmenize yardımcı olacak şık ve yapımı kolay bir detay.

Kaynak: Wit & Whistle 

About author View all posts

chiydem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.