Kanal D’de Yeni Bir Dekorasyon Programı: Evim Şahane

Evim Şahane, evinin dekorasyonunu değiştirmek isteyen ama işe nereden başlayacağını bilemeyenlerin yardımına yetişecek yeni bir televizyon programı. Kanal D’de hafta içi her gün 14:30’da ekrana gelecek programda Mimar Selim Yuhay, başarılı usta ekibi ve Evim Şahane TIR‘ı ev sahibinin hayallerini gerçekleştiriyor.

Çalışma süresince başka bir yerde kalan ev sahipleri, döndüklerinde yenilenmiş bir evle karşılaşıyorlar. Sadece salon ya da yatak odası değil, çocuk odası, bebek odası, mutfak, banyo, antre, bahçe veya balkon fark etmeden, evin her alanına dair hayaller gerçekleştiriliyor.

Mimar Selim Yuhay

Ev sahipleriyle yakından tanışarak başlayan yenileme çalışmasında ilk hedef başvuru sahiplerinin zevk ver tercihlerini keşfetmek; ardından da yol haritasını, bütçe ve alışveriş listesini oluşturmak. Bu süreçte Mimar Selim Yuhay tecrübesiyle ev sahiplerini yönlendiriyor olacak.

Program yepyeni eşyalarla yeni bir ev yaratma fikrinden ziyade, var olan eşyaları düzenlemek üzerine kurulu. Bunun için eski mobilyalar “Evim Şahane” atölyesine götürülerek yepyeni bir görünüm kazandırılıyor. Ev sahibi de zevkine uygun şık aksesuvarlarla birlikte, alınması gereken malzemeleri alacak.

Evim Şahane programı bir yandan değişimi izleyebileceğimiz, bir yandan da dekorasyonda yapılan yanlışlar, dekorasyon dünyasındaki yenilikler ve eski eşyaların yeniden değerlendirilmesi gibi konularda ipuçları öğrenebileceğimiz bir program.

“Ben de evimin yenilenmesini istiyorum, Evim Şahane programına nasıl katılabilirim?” diyorsanız, Kanal D internet sitesindeki başvuru formunu doldurmanız yeterli.

About author View all posts

chiydem

2 CommentsLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.