Bürotime GO! Serisi ile Büronuz Daha Kullanışlı


Girişimcilik ruhu beş özellik getiriyor; tutku, pozitif düşünce, uyum yeteneği, liderlik ve hırs. GO! iş dünyasına atılırken yarışa önde başlamak isteyen girişimcilerin ofis mobilyası olarak, bir girişimci tutkusu ve pozitif düşüncesi ile tasarlandı.

GO! ofisleri olduğundan büyük ve kullanışlı hale getirecek farklı kurgulama imkanlarıyla, dinamik ve tutkulu alanlar yaratan çalışma grupları oluşturuyor. Paravan sistemiyle, ofislerde farklı çalışma birimlerine yerleşik bir düzen getiren GO! sadeliği sıradanlıktan ayıran bir çizgiye sahip.

Çalışanlara rahat hareket imkanı sağlamak amacıyla standart tabla özelliği dışında L-Tabla ve D- Tabla seçenekleri de sunuluyor. Çoklu oturma düzeni için farklı kombineler yaratan bu tasarım harikası, çalışanların bir bütün halinde ayrı ayrı iş yapabilmesini sağlıyor.

Ayrıca keson ve dolapların melamin veya metal gövdeli malzeme alternatifleri, çağdaş ofis yaşantısına katkı sağlıyor. Ürün, yüksek uyum yeteneği ile üretim aşaması ve özellikle geniş mekanlar, yeni ofisler ve büyük projelere imza atan mimarlara, hesaplı bir alternatif sunuyor.

Kullanıldığı mekanlarda yarattığı hafif, sade ve zarif görüntüyle günümüz ofislerine liderlik etmesi düşünüldü. Bu özellikleriyle GO! her ofisin sahip olmayı isteyeceği bir sistem ve girişimcilik ruhunun temsilcisi oluyor.

İletişim:

Adres: 3. Organize Sanayi Bölgesi Evrenköy Cad. No: 1 42100 Selçuklu
KONYA – Türkiye
Telefon: 0332 239 00 17
Fax: 0332 239 04 26
Web sitesi: www.burotime.com

About author View all posts

gkc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.