İntema Mutfak – Sosyal Mutfak Çözümleri

İntema Mutfak ile her türlü yaşam şekline ve kullanıma uygun farklı mutfak çözümleri projelendirmek mümkün. İntema Mutfak çözümlerinden biri olan “Sosyal Mutfak”, mutfakta bir yandan yemek hazırlarken bir yandan da dostlarını ağırlamayı sevenler için sunuluyor. Oturma bölümüne açık olarak tasarlanan bu mutfakta ilk olarak farklı malzemelerin birlikte kullanımı dikkat çekiyor. Kapaklarda kullanılan Skala Mat Lake Cam Yeşil ve Skala Ahşap Meşe Ceviz Kombinasyonu mutfağa hareket kazandırıyor.

1. Camlı kare formlu kulpsuz dolaplar çıtçıt mekanizması ile mutfakta fark yaratıyor.
2. Büfe bölümünde çatal-bıçak ve servis takımları depolanıyor.
3. Ahşap ceviz kaplama tezgah geniş çalışma yüzeyi ile kullanım kolaylığı sağlıyor.
4. Alüminyum gömme kulplar, mekandaki yatay etkiyi pekiştiriyor.
5. Hareketli alt modüller el altında olması gereken eşyalar için, istenilen yönde ve yerde kullanılabiliyor.
6. Corian tezgah üzerinde yıkama ve pişirme bölümleri çözümleniyor.
7. Öne doğru çekilerek açılan döner mekanizmalı boy kiler dolabı geniş depolama olanağı ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

İntema Mutfak’tan Fark Yaratan Detaylar
Fitilli Kenar Bantları: Fitilli kenar bandı emici özelliğiyle gövdelerdeki kapakların çarparak kapanıp ses yapmasını engelliyor. Ayrıca ek izolasyon sağlayarak dolap içlerine toz girmesini önlüyor.
Full-extension ve “Air-matic’li” çekmeceler: Çekmece sisteminde en yüksek düzeyde açılım sağlayan full-extension özelliği ve sessiz, yavaş kapanma sağlayan air-matic özellikli ray sistemi tüm mutfaklarda standart olarak sunuluyor.
E-1 sınıfı yonga levha: Mutfak gövdelerinde ve laminat tezgahlarda Avrupa standartlarında insan sağlığına zararlı olmayan formaldehid emisyon sınıfı E1 olan sunta (ahşap yonga levha) kullanılıyor.
Tüm ürünlerde 2 yıl garanti: Kullanım hatalarından kaynaklanmayan, malzeme ve üretim hatalarından kaynaklanan durumlarda tüm ürünlerde 2 yıl garanti müşterilere sunuluyor.

İntema Mutfak, Türkiye genelinde 46 satış noktasında uzman satış kadroları ile satış öncesi yönlendirme, danışmanlık, projelendirme ve mimari hizmetin yanı sıra satış sonrası montaj ve servis hizmetlerini kullanıcılara sunuyor. İntema Mutfak, tasarımlara değer katıyor.

İletişim:

Adres: Büyükdere Cad. No: 193 PK: 34394 Levent
İSTANBUL – Türkiye
Tel: 0212 339 90 00

Kaynak: raf.arkitera.com

About author View all posts

gkc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.