Duravit’ten Dar Banyolara Akıllı Çözüm Happy D.

Duravit - Dar Banyo

Duravit - Dar Banyo

Duravit’in, D harfi şeklindeki benzersiz tasarıma sahip banyo serisi Happy D. küçük banyolar ve özellikle bayan tuvaletleri için de kusursuz çözümler sunuyor. Sieger Design tarafından Duravit için tasarlanan bu benzersiz klasik-arkaik tasarım, serinin lavaboları, küvetleri, klozetleri, bideleri, banyo mobilyaları ve aksesuarlarının tümünde kullanılıyor. Serinin yeni ürünü, 46 cm’lik el yıkama lavaboları için tasarlanan, kavisli kapıya sahip lavabo altı dolapları sunduğu geniş saklama alanı ile dikkat çekiyor.

Happy D. mobilya üniteleri, yerden kazandıran boyutlarına rağmen çok cömert iç hacme sahip. Serinin 44 cm enindeki lavabolarla bile kullanılabilen lavabo altı dolapları ve tamamlayıcı banyo mobilyaları bulunuyor. 46 ve 50 cm enindeki lavabolar, her büyüklükteki banyo ve tuvaletlere kolayca uyum sağlıyor. Her biri 176 cm’lik görkemli bir yüksekliğe sahip ve yalnızca 36 cm derinlikte olan boy dolabı, 50 cm en ve 18 cm derinlikten başlayan duvar üniteleri, modüler ve bağımsız mobilyalar dar banyolarda yaşam alanını genişletiyor.

Çıkartılabilir rafa sahip “raylı saklama üniteleri”, sistematik düzenleme olanağı ve hareketliliği sayesinde de kolay ulaşılabilirlik sağlıyor.

Eni 50 cm’den başlayan, çok zengin bir ayna ve aynalı dolap ürün yelpazesi seriyi tamamlıyor. Mobilyalarda kullanılan Amerikan cevizi, Amerikan kirazı, Macassar, beyaz meşe ve Amerikan çınarı da dahil, gerçek ahşap kaplamalar ve beyaz parlak dekorlar, çok özgün ve davet edici bir atmosfer yaratırken, banyolara ve bayanlar tuvaletlerine konfor ve hareket özgürlüğü de kazandırıyor.

Stresli veya hareketli bir günün ardından rahatlamak isteyenler için, hava ve jet sistemlerine ve sakinleştirici renkli ışık modüllerine sahip Happy D.’nin konforlu küvetleri, gerçek mutluluğa kaçış olanağı sunuyor.

About author View all posts

brc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.