Hotpoint-Ariston’dan 4 Kapili Buzdolabi: Quadrio

Ariston - Quadrio Buzdolabı

Ariston - Quadrio Buzdolabı

Ariston, Hotpoint-Ariston oldu; kullanıcılar için sınırsız performansı garanti eden, iddialı ve yenilikçi ürünleri sunmak için, İngiltere’nin önde gelen ve saygı duyulan markası Hotpoint ile Avrupa’da birleşti. Çevresel no-frost teknolojisi yiyeceklerinizi mükemmel şekilde daha uzun süre, en az enerji tasarrufu ile saklamanız için yenilikçi ve basit bir soğutma sistemidir. Teknik farklılıklarinin yanı sıra, estetik tasarımıyla da beyaz eşya sektöründe ön plana çıkıyor.

İdeal ısı seviyesi eşit şekilde soğutucu ve dondurucu bölmenin içerisine dağılarak buzlanma ve karlanma olması önlenir ve periyodik buzdolabı temizleme ihtiyacı oluşmaz. Hotpoint-Ariston buzdolaplarının iç yüzeyinde özel ve kalici bir film vardır. Bu sayede yiyeceklerin üzerinde bakteri oluşumu engellenir ve yiyecekler dış etkenlere karşı korunur. Hijyen kontrol ile buzdolabınızda yiyecekleriniz için en ideal muhafaza ortamı yaratmış oluyor. Sebzelik ve meyvelik bölmelerinin %20 daha geniş olması, hijyen ve tazelikten koruyup haftalık sebzeyi ve meyveyi muhafaza edebilmesini sağlıyor. En az enerji sarf edecek şekilde tasarlanan A Enerji Sınıfı’na sahip olan bu 4 kapılı buzdolabının yüksekliği 1.90 cm, genişliği 70 cm, derinliği ise 77 cm olarak tasarlanmıştır.

About author View all posts

brc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.