Birçok Kadının Sahip Olmak İsteyeceği Tasarım: Stiletto Masa

Kadınların ayakkabıya düşkünlüğü ve stilettolara olan hayranlığını artık herkes biliyor. İngiliz tasarımcı Splinter Works tarafından Decorx Show, Londra’da sergilenen “Stiletto Masa” da birçok kadının sahip olmak isteyeceği bir tasarım.

 

 Splinter Works tasarımı şöyle açıklıyor:

“Stiletto tüm fonksiyonlara uygun şekilde masa, konsol ya da tuvalet masası olarak tasarlanabilir. Ceviz ağacından el yapımı olan masanın eğri bacağı, topuk yığınını çağrıştırıyor.”

Masanın kırmızı akrilik cilalı alt tarafı ikonik kırmızı tabanı oluşturuyor. Yazı masasının üst kısım için iki farklı tasarım düşünülmüş; birinde, Fransız Burr Walnut kaplı bir kavis (buradaki fotoğrafda görüldüğü gibi), diğerindeyse, işlenmiş deri kaplama ile modern bir kıvrım.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stiletto Masa rayları ve tutacakları olmayan, kırmızı nubuk kaplı çekmeceler ile donatılmış. Sadece alt kısmında gizli parmak oluğu bulunuyor ve böylece temiz ve heykelimsi şekli kesintisiz korunuyor.
İsteğe bağlı olarak stiletto bacak üzerinden kablo sistemi de sağlanabilen Stiletto Masa tasarımı özellikle kadınları kendine hayran bırakıyor.

 

 

Kaynak: Contemporist

 

About author View all posts

chiydem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.