Duvar Süslemesinde Kartpostallar

Ideas to Steal

Kartpostal göndermek, mektup gibi, günümüzde pek sık kullanılmayarak geçmişe ait hoş bir anı haline gelmiş olsa da birçoğumuz turistik gezilerde ya da müze ziyaretlerinde kartpostallar satın alırız. Şimdi onları çekmecelerden çıkarma zamanı. Beğendiğiniz manzaraları ya da sanat eserlerini duvar süslemelerinizde dekoratif malzeme olarak kullanabilir, mekanınıza hatıralarınızı katabilirsiniz. 

Plink London

Kartpostallarınızı dilerseniz çerçeveletip asın, dilerseniz de  direkt duvara yapıştırın. Renklerine ya da türlerine göre gruplanmış kartpostallarla içinizden geldiği gibi yaptığınız kolajlar, mekanınıza kişisel bir dokunuş sağlayacak ve tamamen sizin ruhunuzu yansıtacak. Kartpostalınız yoksa sahaflara uğrayarak birçok eski fotoğraf ve kartpostal bulabilirsiniz. Size bir diğer önerimiz de gazete ve dergilerden fotoğraflar kesmeniz. Hatta ikisini bir arada kullanarak farklı kağıt dokularıyla bir sentez de oluşturabilirsiniz.

House Obsession

Ideas to Steal

Ideas to steal

Anthropologie

These Tings Take Time

My Ideal Home

About author View all posts

chiydem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.