Oyuncu ve Yaramaz Kedi Dostlarınız İçin Özel Mekan Tasarımları

Kediniz sizin için bir arkadaş, bir yoldaş ve hatta küçük bir çocuk gibiyse onun konforu en az kendi konforunuz kadar önemlidir sizin için. Çevrenizdekiler belki sizi anlamayabilir ama kesinlikle yalnız değilsiniz. En azından sizin gibi düşünen Japon tasarımcılar olduğunu biliyoruz. Evin muhtelif yerlerini onlara özel mekanlara dönüştüren Japon tasarımcıların tek dileği kedilerinin oynarken ve evin içinde gezinirken daha rahat etmesi.

Yüksek tavanlarda gezinmeleri için kedi yolları, tepeye çıkmalarına yardımcı basamaklar, muslukların altına kedi evleri, evin kapılarının yanında kedilere özel kapılar, merdiven altlarında gizli kedi odaları ve  açık pencerelerden kaçmalarına engel olan pencere telleri bunlardan bazıları.

 

Bütün bunları yaparken evin döşemeleri ve doğramaları çizik içinde kalır diye dert etmeyin. Japon tasarımcılar onu da düşünmüşler ve kedilerin tırnaklarından zarar görmeyen malzeme üretmişler.

 

Kaynak: My Himalayan Cat Goma

About author View all posts

chiydem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.