Artema İstanbul Banyo Armatürleri Koleksiyonu

Artema – Ross Lovegrove’dan İstanbul Koleksiyonu

Artema, dünyaca ünlü tasarımcı Ross Lovegrove işbirliği ile hayat bulan İstanbul Koleksiyonu’ndaki banyo armatürleri, aksesuarları ve duş sistemlerini, 19-23 Nisan tarihleri arasında İstanbul-Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’ndeki Unicera Fuarı’nda kullanıcıların beğenisine sundu.

VitrA ve Artema ürünlerinden oluşan İstanbul Koleksiyonu, Milano Fuarı’nda uluslararası tasarım dünyası tarafından büyük beğeni ile karşılandı ve dünyaca ünlü Wallpaper dergisi tarafından “En İyi Banyo Ödülü’’ne layık görüldü. Wallpaper’ın ardından yine kalitenin üstün tasarımlarla birleştiği ürünlere verilen; Red Dot Uluslararası Tasarım Ödülü de İstanbul Koleksiyonu’nun oldu.

Artema – Ross Lovegrove’dan İstanbul KoleksiyonuArtema, Ross Lovegrove ve İstanbul Koleksiyonu
Artema marka değerlerinin temellerini oluşturan teknoloji, mühendislik ve tasarımı geniş kapsamlı İstanbul Koleksiyonu’nda buluşturdu.

Ross Lovegrove’un farklı malzemeleri, tasarımla bir araya getirmedeki yeteneğinin ürünü olan ve Vitra ve Artema için geliştirilen İstanbul Koleksiyonu, 100’ü aşkın üründen oluşuyor. Koleksiyondaki ürünler arasında, seramik takımlar, seramik yer ve duvar karoları, küvet, banyo mobilyaları, banyo armatürleri ve aksesuarları yer alıyor.

Artema İstanbul Koleksiyonu’nda tüm zamanların en iyi tasarımcısı doğa, 21. yüzyılın en yenilikçi tasarımcısı Ross Lovegrove’la buluştu. Koleksiyonda, doğada var olan akışkan ve organik formlar; banyo armatürleri, aksesuarları ve duş sistemlerine yansıtılarak, 54 parçadan oluşan geniş bir ürün yelpazesi oluşturuldu. Ürünler arasında çakıl taşı, ağaç dalı, mercan formunda organik tasarımlar, yağmur akışı sağlayan, tavandan sarkıtılan, duvara gizlenen, yerden çıkan estetik armatürler, şık duş başlıkları ve aksesuarlar yer alıyor. İstanbul Koleksiyonu armatürlerinde bir çift çakıl taşı, küçük bir ağaç dalı, denizin derinliklerinden bir mercan, Ross Lovegrove’un yaratıcı dünyası ve Artema’nın su yönetim uzmanlığının buluşması ile banyolara taşınıyor. Osmanlı kültürünü yansıtan hamam tası da serinin en özel ürünlerinden biri olarak, Ross Lovegrove’un eli değdikten sonra 21. yüzyıldaki ideal formuna kavuşuyor.

Artema – Ross Lovegrove’dan İstanbul KoleksiyonuArtema – Ross Lovegrove’dan İstanbul Koleksiyonu

Artema’nın mühendislik ve teknoloji birikimi bu özel formlara ayrıcalıklı üstünlükler kazandırıyor. Banyo armatürleri gövdelerini tamamlayan özel el duşları, tavana gizlenen yağmur akışlı duş başlıkları ve özel çözümlü çoklu duş başlıkları ile duş keyfi için yaratıcı çözümler sunuluyor. Armatürlerin su çıkışlarında geleneksel perlatör yerine gizli cache perlatör teknolojisi kullanılıyor. Çeşitli ürünlerde özel joystick kumanda sistemi sayesinde hızlı ve kolay su kontrolü sağlanıyor. Serinin özel ürünlerinde NASA uzay araçları için geliştirilen ve Türkiye’de armatür sektöründe ilk kez Artema tarafından kullanılan Chrommax kaplama teknolojisi ile ömür boyu kaplama garantili farklı kaplama alternatifleri sunuluyor. Çok özel üç üründe de banyo aynası ve lavabo armatürü sadelik ve uyum içinde bir araya geliyor.

raf.arkitera

About author View all posts

gkc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.