Yeni Exclusive Creavit Serisi

 

Creavit Banyo Serisi

Creavit doğal mineraller ile saf akrilik polimerlerin üstün birleşiminin sunduğu sınırsız tasarım özgürlüğü ile oluşturulan Exclusive Creavit® Serisi’ni kullanıcıların beğenisine sundu.

Seride yer alan lavabolar ve banyo mobilyaları kombinasyonları özgün tasarımlarının yanı sıra dayanıklılıkları, hijyenik yapıları ile dikkat çekiyor.

Exclusive Creavit® tüm bu özelliklerin en üst seviyesini ıslak mekan alanlarında konforla birleştirerek, değişim kültürünün izlerini yaşatmayı sürdürüyor.

Exclusive Creavit® Serisi lavaboların tamamlayıcısı olarak tasarlanan mobilyaları da, bir esin kaynağı haline geliyor. Kullanıcıların hayatını güzelleştirerek ve kolaylaştırarak ıslak mekanları özgünleştirebilen ve bu ortamlara kişilik katabilen sıra dışı ürünlere sahip olmak artık daha da kolaylaşıyor.

 

Exclusive Creavit®, banyolarda hemen hemen her düş ve düşünceye hizmet edecek yeni fonksiyonel kullanımlara olanak sağlıyor. Exclusive Creavit® sayesinde tasarım dünyasının her beğeniye uyarlanabilen şekil ve formlarını, her türlü ebada uyarlanabilen ürünler olarak ıslak mekanlara taşımak mümkün hale geliyor. Farklı etkiler için, eklentili mobilya detayları ile değişik varyasyonlar oluşturuluyor. Böylece tamamen sınırsız bir tasarım özgürlüğü sunuluyor.

Ürünler tasarlanırken geliştirilen düşüncelerin, eş zamanlı olarak etrafındaki dünyayla uyumlu olması artık çok daha fazla önem kazanıyor. Doğasından aldığı güç ile Exclusive Creavit®, diğer eklentili bütün malzemelerle çok iyi uyum sağlıyor. Temizlenmesi kolay, lekelere dayanıklı ve çok uzun ömürlü Exclusive Creavit® kullanırken de farklılığını hissettiriyor. Islak mekanlara Exclusive Creavit® ile özgürlük geliyor.

Creavit Banyo Serisi

Özellikle Exclusice Creavit® Serisi ile uyumlu olarak tasarlanan yeni banyo mobilyası modelleri ile de dikkat çekiyor. Bu yıl özellikle banyo mobilyalarındaki tasarımlarını farklılaştıran ve zengin seçenekler sunan Creavit Banyo mobilyaları, banyolarında şıklık arayanların buluşma noktası oluyor. Creavit “Benim Dünyam” denilebilecek ıslak mekanlar yaratmak için her banyo mobilyası modelinde ve özgün tasarımlara sahip Exclusive Creavit® Serisi ile kullanıcıya özel çözümler sunuyor.

Naturel
“Az daha çoktur” felsefesi ile tasarlanan Naturel, minimalist çizgisi ile daha ilk bakışta farkını ortaya koyuyor. Dünyalarında sadeliği tercih edenlerin, doğanın ferahlatıcı nefesini hissetmek isteyenlerin seçimi Naturel, Creavit’in yeni saf akrilik polimer serisi Exclusive Creavit Jackline lavabo ile mükemmel dengenin bulunmasını sağlıyor.

 

Creavit Banyo Serisi

Modo
Sadeliği şıklıkla birleştirmeyi tercih edenlerin seçimi ve şehirli, stil sahibi bir tasarım olan Modo, hem keskin hatları ile kararlılığın dünyasının hem de sadeliği ile naif bir dünyanın temsilciliğini yapıyor. Exclusive Creavit® Serisi Roseline ve Natalie lavabo ile bütünleşerek kullanıcının kendi dünyasının bir parçası oluyor.

kaynak:raf.arkitera

İletişim:

Adres: Barbaros Mah. Halk Cad. No:5 Yenisahra
İSTANBUL – Türkiye
Tel: 0216 317 64 53
Fax: 0216 317 64 58
Web: www.creavit.com.tr

About author View all posts

gkc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.