Kale’den Yepyeni Vitrifiye Serisi: Babel

Kale vitrifiye Babel serisi

Kale vitrifiye Babel serisi

Kale’nin farklı tarzları ve beğenileri banyoda bir araya getiren vitrifiye takımı Babel, seriye yeni eklenen akrilik küvetleriyle form zenginliği sunmaya devam ediyor.

Dikdörtgen ve yuvarlağın farklı geometrik kombinasyonlarını taşıyan Babel serisinin yeni küvet tasarımları, dikdörtgen, köşe ve asimetrik formlarıyla seriye estetik bir uyum sağlıyor.

Kale vitrifiye Babel serisi

Kale vitrifiye Babel serisi

Babel küvetlere isteğe bağlı olarak comfort, exclusive, elite ya da deluxe hidromasaj sistemleri eklenebiliyor. Ayrıca, tercih edilen sisteme göre su ve hava masajı sunan Babel küvetler keyif ve sağlık dolu anları evlere getiriyor.

Kale vitrifiye Babel serisi

Kale vitrifiye Babel serisi

Alman tasarımcı Adolf Babel imzasını taşıyan seri, ismini de tasarımcısından alıyor. Adolf Babel, Alman küvet sektörünü “free standing” küvetlerle tanıştıran, dünyanın en çok satışı yapılan kaşık-çatal takımı Savonia ile Almanya’nın en prestijli tasarım ödüllerinden “Busse-Longlife Awards”a sahip deneyimli bir tasarımcı.

Kale vitrifiye Babel serisi

Kale vitrifiye Babel serisi

Babel vitrifiye takımının küçük ve büyük banyolarda, otel ve toplu kullanım alanlarında ihtiyaç duyulabilecek tüm ayrıntıları bir arada sunan fonksiyonel tasarımı, yeni 55 cm dikdörtgen lavabo ve universal klozette de fark ediliyor.

Duvara sıfır klozet, asma klozet, bide ve asma bide seçenekleriyle zengin takımın farklı ebatlardaki lavaboları, hem tam ayak hem de yarım ayakla kullanılabiliyor.

İletişim:

Adres: Büyükdere Cad. Kaleseramik Binası 34330 Levent
İSTANBUL – Türkiye
Telefon: 0212 371 52 53
Fax: 0212 278 43 96
Web sitesi: www.kalebanyo.com

kaynak:  raf.arkitera

About author View all posts

gkc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.