Duvarlarda Festiwall Zamanı…

Festiwall

Festiwall - Çiçek Duvar Kağıdı

Festiwall

Festiwall - Ağaç Duvar Kağıdı

Festiwall

Festiwall - Çocuk Odası Duvar Kağıdı

Festiwall

Festiwall - Kedi Duvar Kağıdı

Festiwall

Festiwall - Sehpa Duvar Kağıdı

Festiwall

Festiwall - Televizyon Duvar Kağıdı

Kendi tarzını yansıtarak, her alana uygun, farklı ve esprili tasarımlarıyla, duvar dekorasyonunda “Festiwall” ile yaşam alanlarınız renklenmeye başladı!  Festiwall, salonlardan yatak odalarına, çocuk odalarından mutfak ve banyolara kadar ev, ofis ve bahçelerde kullanabilen duvar stickerlerı için birbirinden şık, farklı ve eğlenceli seçenekler sunuyor.  Festiwall markasına özel hazırlanan tasarımlar ile yaratıcılığınızı keşfederek kendinize özel yaşam alanları hazırlayabilirsiniz…

Kaliteli tasarımlar   Festiwall, desenlerinin kalitesini baskı için kullandığı malzemeye de yansıtarak, evinizin her köşesine girebiliyor. Uygulama yüzeyleri boyanmış pürüzsüz duvarlar, metal, plastik, mermer, cam yüzeyler ve beyaz eşyalar gibi sınırsız bir alanı kaplıyor.   Festiwall web sitesi modern ve sempatik tasarımıyla, kolay kullanımını harmanlayarak karşımızda. www.festiwall.net’e ücretsiz üye olup, festiwall alanını gezebilir, dilediğiniz ürünlerden sipariş verebilirsiniz. Site ödeme ve bilgi güvenliği açısından da gerekli tüm donanımları barındırıyor. Haval/EFT veya kredi kartıyla alışveriş seçeneklerinden size uygun olanını seçip, festiwall’ünüze sahip olabilirsiniz. Duvar stickerlarıyla hayatımıza giren Festiwall markası ilerleyen dönemlerde alternatif dekorasyon ürünleriyle de evlerin vazgeçilmez birer parçası olmayı hedefliyor.

Festiwall

Festiwall - Eşyalar Duvar Kağıdı

Festiwall

Festiwall - Geometrik Duvar Kağıdı

Festiwall

Festiwall - Retro Ağaç Duvar Kağıdı

Festiwall’e davetlisiniz…

Ayrıntılı bilgi için : www.festiwall.net

About author View all posts

brc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.