Doğalgazlı Faber Şömineler

Faber - Doğalgazlı Şömine

Faber - Doğalgazlı Şömine

TSE ve doğalgaz dağıtım şirketleri tarafından onaylanmış ilk doğalgazlı şömine koleksiyonu olan Faber serisine bu sezon yepyeni modelleriyle yaşam alanlarınıza modern sıcaklık katacak. Konusunda Avrupa lideri olan Faber International tarafından üretilen Faber doğalgazlı şömineler iki ayrı koleksiyonda sunuluyor, modern tasarımlarıyla “Natural Fires” serisi ve daha klasik olan “Nostalgic Fires” serisi.Natural Fires Serisi duvara monte edilebilen ankastre ürünler ve bağımsız olarak kullanılabilen modellerin bulunduğu geniş bir koleksiyon. Minimalist tasarımları modern dekorasyona mükemmel uyum sağlıyor.

Çerçeveli ya da çerçevesiz seçenekleriyle ankastre modeller ve bağımsız kullanılabilen soba tarzında ürünler keyifli, sıcacık bir mekan yaratmaya yardımcı oluyor ve hayal edilen şık mekanı tasarlamak için ilham veriyor.Nostalgic Fires Serisi farklı giydirme seçenekleri ile oldukça geniş bir şömine koleksiyonu. Koleksiyonda yer alan klasik giydirmeler ve arka panelinde tuğla görünümü veya motifli süslemeler bulunan hazneler, bulundukları mekana nostaljik bir hava katıyor. Bununla beraber daha sade giydirme ve metal arka panelli hazne seçenekleri ile modern bir görünümde elde edilebiliyor. Koleksiyonda yer alan modellerin büyük bir bölümü çerçevesiz ve çerçeveli olan modellerinde her türlü dekorasyona uygun renk seçenekleri sunuluyor.

ayrıntılı bilgi için : www.faberfireplaces.co.uk

kaynak : www.raf.com.tr

About author View all posts

brc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.