Beko’dan Dört Kapılı Gardrop Tipi No Frost Buzdolabı

Beko - Dört Kapılı Buzdolabı

Beko - Dört Kapılı Buzdolabı

Beko - No-Frost Buzdolabı

Beko - No-Frost Buzdolabı

BEKO dört kapılı gardrop tipi no frost buzdolabı, buzmatik, ekstra hijyen, düşük ses seviyesi, çevreci soğutucu gaz, A sınıfı enerji performansı, multi zone bölmesi ile net 77’lik soğutucu-dondurucu olarak değiştirebilir ve 610 lt hacmi ile evinize sağlıklı tazelik getirecek.

iz bırakmayan Inox kapılar ve ık tasarımlı sapları ile üstün tasarım, dokunmatik elektronik kontrol paneli ile, her bölmesinin sıcaklığı ayrı ayrı ayarlanabilmesi imkanı, hızlı dondurma ve hızlı soğutma fonksiyonları, buzdolabının kullanılmadığı durumlarda ekstra enerji tasarrufu sağlayan Ecofuzzy fonksiyonu
kapı açık alarmı, her rafa hava üfleyen multi-flow soğutma sistemi, soğutucu bölmedeki fan kontrolü sayesinde daha az sıcaklık salınımı, bu sayede yiyecekler daha uzun süre saklanır. büyük tencereler için geniş kullanım alanı sunan, yüksekliği ayarlanabilir geniş ve derin, dayanıklı cam raflar, şık ve modern görünümlü şeffaf kapı içi rafları, kapaklı kapı rafları, geniş hacimli büyük sebzelikleri ile yepyeni BEKO dört kapılı gardrop tipi no frost buzdolabı sizlri bekliyor.

Ayrıntılı bilgi için : www.beko.com

About author View all posts

brc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.