Olivieri’den Yastıklı Pixel Yatak Başlığı

Olivieri - Pixel Yatak Başlığı

Olivieri - Pixel Yatak Başlığı

Olivieri tarafından Pixel yatak olarak adlandırılan yastıklardan oluşan yatak başıyla yatak odası tasarımı çok yaratıcı ve benzersiz bir grup oluşturmuş. Olivieri, yatak başlığına uygun sade yatak, komodin, şifonyer ve gardıroplarla da bütünlük oluşturuyor. Yastıklar birbirlerine klipslerle bağlı ve istediğiniz zaman değiştirerek farklı bir kompozisyon düzenleyebilirsiniz. Bu kombinasyon, herhangi bir çağdaş yatak odası süslemeleri verebilecek mükemmel bir yatağı modern tasarımla birleştiriyor.

Pratik, konforlu, yalın ve ekonomik olarak pek çok özelliği barındıran bu yatak başlığını dilediğiniz şekil ve renklerde siz de yatak odanıza yaptırabilirsiniz. Size en uygun biçimde düz kumaşlı yastıklarla spor sade bir hava verebilir veya boncuklu, şık, zengin kumaş çeşitleriyle ağır ve klasik bir hava verebilirsiniz. Bu beyaz yatak ve Olivieri‘nin diğer modelleri hakkında daha fazla bilgiyi sitesinde bulabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için : www.olivierimobili.com

Olivieri - Yastık Yatak Başlığı

Olivieri - Yastık Yatak Başlığı

About author View all posts

brc

1 CommentLeave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.