Kale’den Teknolojik Armatür Serileri

Kale - Termostatik Armatür

Kale - Termostatik Armatür

Kale, Teknoloji Serisi Armatürleri’ni LED’li, Fotoselli ve Termostatik armatürler olmak üzere üç grup altında topluyor. Zaman ayarı teknolojisine sahip olan “Touch Zaman Ayarlı LED Armatür”, su kaynağının elektronik olarak kullanımına olanak veriyor. 8 saniyelik su akışı sağlayan armatürlerin su akışı, isteğe bağlı olarak yeniden ayarlanabiliyor. Kullanıcı, eğer daha fazla suya ihtiyaç duymazsa armatür üzerinde bulunan mavi halkalı aydınlatma sisteminin ortasında yer alan Piezo noktasına dokunarak su akışını durdurabiliyor.

Böylece suyun fazla kullanımının önüne geçiliyor. Kale Teknoloji Serisi’nin bir diğer üyesi olan Termostatik Armatürler, merkezi ısıtma sistemine sahip binalar için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. Termostatik armatürler, bünyesinde bulundurduğu termostatik kartuş ile su miktarını ve sıcaklığını istenilen dereceye sabitleyerek hem haşlanmayı hem de fazla su tüketimini önlüyor.

Ayrıntılı bilgi için : www.raf.com.tr

About author View all posts

brc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.