İstikbal’den Babalara Konforlu Futbol Keyfi Hediye

 

Özel günlere yönelik ürünleriyle farklılık yaratan İstikbal, “Babalar Günü”nü yüzde 30 indirim ile karşılıyor. İstikbal’in Babalar Günü için hazırladığı televizyon koltukları, Avrupa Şampiyonası’nın keyfini çıkartmak isteyen babalara konforlu bir futbol keyfi vaadediyor.

Modern çizgisi, kalitesi ve ürün çeşitliliğiyle sektörün öncülüğünü üstlenen İstikbal Mobilya, özel günler için hazırladığı tasarımlara bir yenisini daha ekledi. “Babalar Günü” için özel bir hediye alternatifi sunan İstikbal, televizyon koltukları ile Avrupa Şampiyonası’nın en heyecanlı anlarında futbol tutkunu babaları misafir etmeye hazırlanıyor.

Haziran ayının üçüncü pazarı kutlanacak “Babalar Günü” için farklı tasarımları ile dikkat çeken İstikbal televizyon koltuklarını 01-30 Haziran 2008 tarihleri arasında yüzde 30 indirim ile sunuluyor.

Rengârenk kumaş ve deri seçenekleri ile beğeni toplayan İstikbal televizyon koltukları manuel ve otomatik mekanizmaları ile isteğe göre ayarlanabiliyor. Açık kahverenginin enn güzel tonlarını yansıtan Vivaldi TV koltuğu ile gül kurusu, hardal, turuncu ve fuşya’nın en modern tonları ise Mandarin TV koltuklarında hayat buluyor.

Fonksiyonel kullanımı, modern dizaynları ve konforu ile babaların yorgun akşamlarını keyifli saatlere dönüştürecek kadar iddialı olan İstikbal televizyon koltukları, babalarına bu anlamlı günde özel bir hediye sunmak isteyenler için Türkiye çapında 1000’i aşkın İstikbal bayisinde satışa sunuluyor.

İletişim: 

istikbal.com 

444 33 44 

kaynak: basınbülteni 

About author View all posts

gkc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.