Papatya Mobilya’dan Mağazacılık Atılımı

Papatya Mobilya

Papatya’dan Mağazalaşma Atılımı

Papatya, Göztepe mağazasının açılışı ile yeni “Mağazacılık Atılımı” nın startını verdi. Dış ve iç mekan tasarım mobilya konusunda farklı ve çok özel seçeneklerin bir arada ve doğru sunumda bulunabileceği yeni mağazacılık yaklaşımı ile kendi sektörü içinde bir ilki oluşturuyor. Fonksiyonellik ve tasarımın birleştiği modelleri ile ön plana çıkan Papatya, yeni mağazaları ile tüketiciye daha kaliteli ve daha iyi ortamlarda hizmet vermeyi hedefliyor. Göztepe mağazası ile hedeflenen aslında ürünlerimize en doğru teşhiri birinci elden kurgulamaktı diyen Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özbakar, tasarıma ne kadar zaman, emek, bütçe ayırırsanız ayırın, ne kadar doğru bir ürün hayata geçirirseniz geçirin, ürünlerinizi tüketici ile buluşturacağınız alan, mekan, mağaza doğru değilse, tüm çabalarınız boşa gidiyor. İşte tam bu noktada tüm yaklaşımları kıracak bir tarzla ortaya çıkıyoruz diye ilave etti.

2008 yılında 15 mağaza birden!
Papatya, Göztepe mağazasının açılışını takiben, İstanbul içinde Çekmeköy, Antalya, İzmir, Ankara, Fethiye, Samsun, Bursa, Balıkesir, Trabzon, Eskişehir, Hatay, Adapazarı, Kayseri, Malatya ve Elazığ mağazalarının da açılışını önümüzdeki iki ay içinde gerçekleştirecek. Bu mağazalaşma sürecine destek olacak şekilde bayi ve corner yapılanmasını da devam ettiren şirket, bu satış kanallarını da ihmal etmiyor. Özel geliştirilen stand ve teşhir üniteleri tüm satış noktalarında Papatya ürünlerinin ayrışmasına olanak sağlayacak şekilde geliştirilmiş ve birçoğu şimdiden ilgili yerlere sevk edilmiş durumda.

Hayata geçtiği günden bu yana hep ilkleri yapmayı hedef etmiş Papatya, önümüzdeki günlerde yapacağı reklam kampanyaları ile de tüketicisine kendisini anlatmak yolunda adım atıyor. Anlaşılan o ki gelecek günlerde Türkiye, Papatya’nın tasarım ve fonksiyonellik yüzüyle daha yoğun bir şekilde tanışacak.

About author View all posts

gkc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.