Evinizin Havasını Değiştirecek Sanat: Detay Art


Sanat eserleri bulundukları mekanların havasını anında değiştirme özelliğine sahipler. Öncelikle, sizin beğendiğiniz bir eser olacağı için, kendinizi doğrudan ifade etmenize aracı olurlar. Ayrıca evinizin dekorasyonuna uygun tonlarda ve malzemeden seçeceğiniz eserlerle mekan tasarımının tamamlayıcı unsurlarıdır. “Evime tablo, seramik, heykel arıyorum, nereden alabilirim?” diye soranlar için erişimi kolay ve içeriği zengin bir adres öneriyoruz: Detay Art.

Detay Art, Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki mağazasında yağlı boya ve sulu boya resim, seramik, çini, cam, fotoğraf, hat ve minyatür de dahil olmak üzere, geniş bir yelpazede sanat eseri sunuyor. Onu erişilebilir kılan önemli bir özelliği de yenilenen internet sitesi. Eserlerin, görselleri ve künye bilgileriyle birlikte detaylı yer aldığı Detay Art internet sitesi hangi malzemeden, nasıl bir sanat eseri alabileceğimize dair alışveriş öncesi hazırlık yapılmasına yardımcı oluyor. İletişim formu üzerinden mağaza yönetimine de ulaşabiliyorsunuz.

Kanyon‘da küçük bir sergi alanı atmosferinde yaratılan Detay Art mağazasında evinize uygun sanat eserini bulacağınızdan şüphemiz yok. Önemli olan mekanınızın atmosferini iyi tanımanız, uygun tonlar ve malzemeyi bulmanız. Bunun için Detay Art çalışanlarından yardım almaktan çekinmeyin.

Unutmadan, sanat herkes içindir. Kendinizi ve evinizi mahrum bırakmayın.

About author View all posts

chiydem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.