Lineadecor’un Yepyeni Modelleri Luce ve Lago

Mutfak sektörünün lider markası Lineadecor, göz alıcı iki yeni tasarımı Luce ve Lago modelleriyle mutfaklarında kalite ve estetik arayanların tercihi olmaya devam ediyor. Kusursuz tasarım anlayışını, kullanım kolaylığı sağlayan ayrıntılarla buluşturan Lineadecor, renk zenginliğiyle de dikkat çekiyor. Ayrıca tüm Lineadecor mutfak ürünlerinde peşin fiyatına % 30 indirim kampanyası da sizleri bekliyor.

 

Luce, Renkli Yansımalarla Tüm Eve İlham Veriyor

Lineadecor, camın saydam görüntüsünü canlı renklerle birleştirip, yeni modeli Luce ile çarpıcı bir görünüm yaratıyor. Aluminyum ve camın parlaklığını birleştiren Luce modeliyle mutfaklara günün her saati farklı bir görünüm ve doğal bir enerji yansıyor. Işıltılı renkleriyle Luce, mutfağı evin en göz alıcı mekanına dönüştürüyor.

Luce”nin siyah, bordo, kırmızı, koyu gri, turuncu, kahve, fildişi, yeşil, krem ve beyaz gibi çok sayıda renk alternatifi bulunuyor.

Lago Parlak Görünümüyle Sadeliği Zerafete Dönüştürüyor

Lineadecor Lago modelinde, lakenin parlak renklerinden, ahşabın doğal sıcaklığına uzanan farklı seçenekler sunuyor. Tasarımı ve görüntüsüyle mekana kişilik katan Lago modeli, zengin renk seçeneğiyle evin tüm havasını değiştiriyor. Beyaz, krem, kırmızı, portakal, sarı, fıstık yeşili, lacivert, tortora, gri, siyah, kahve ve bej gibi renk seçeneklerinin yanında , teak ve ceviz desenlerinin parlak görünümüyle, farklı tasarımlara ilham veriyor.

Lineadecor“un fonsiyonel mekanizmaları ve dolap içi çözümleriyle, mutfaklar, keyifli ve huzur veren mekanlara dönüşüyor.
Lineadecor, tüm showroom”larında sunulan uzman mimari destek ile seçmiş olduğunuz modeli, zevkinize ve yaşam stilinize uygun kompozisyonlarla mutfağınıza taşımanın ayrıcalığını sunuyor.

Ayrıntılı bilgiye www.lineadecor.com.tr adresinden ya da 0 262 678 65 00 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

About author View all posts

brc