Halit Berker’in Modern Retro Mobilya Tasarımları

Halit Berker

Halit Berker - Koltuk Sehpa Konsol

Halit Berker

Halit Berker - Koltuk Sehpa Puf

BunDesign‘da ürünlerinin satıldığı Türk  tasarımcılardan biri olan Halit Berker’in, sıradışı modern retro çizgiler taşıyan mobilyalarının tümü kişiye özel. Konforlu olmaları için her detayın incelikle düşünüldüğü bu tasarımlara müşteriler de müdahale edebiliyor ve kendi zevkini yansıtabiliyor. En ufak detayına kadar tek tek elde yapılan, kulpları elle masif tahtadan oyulan Halit Berker’in tasarımlarında, renkler müşterinin isteğine bağlı olarak renk kartelasından seçilebiliyor veya gösterilen numunenin rengine göre üretim yapılabiliyor.

Aynı şekilde mobilyaların ahşabı da müşterinin talebine göre seçiliyor ve bu seçim sırasında müşteriye geniş bir ahşap kartelasından tüm ahşap çeşitleri gösterilerek danışmanlık veriliyor. Ürünlerinde kullanılan malzemeleri en üst kaliteden seçen, menteşe ve ray sistemleri gibi kritik parçaları Avusturya’dan getirten halit berker, mobilyalarının boyutlarını da müşterilerin talebine göre belirliyor. Halit Berker, mobilya dışında dekorasyon konusunda da müşterilerine fikir veriyor ve isteğe göre mekana uygun farklı tasarım ve çalışmalar gerçekleştiriyor. Hakki deriden hazırlanan Derry-Hall Koltuk siyah ve kahverengi olarak üretilmektedir. İsteğe göre ahşap yada lake yapılabilir.

Ayrıntılı bilgi için : www.berkerdesign.com

www.bundesign.com

kaynak : www.bundesign.com

About author View all posts

brc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.