Kale Banyo’dan Çevreye Duyarlı, Dost Ürünler

Kale Banyo

Kale Banyo - Çevreci Armatür

Kale Grubu’nun banyo çözümleri sunan deneyimli markası Kale, tüketicilerinin gündelik hayatındaki gereksinimlerine olduğu kadar çevreye ve doğaya da dost ürünler üretiyor. Doğal kaynakların hızla tükendiği günümüzde, tüm üretim hatlarında benimsediği çevreci yaklaşımını ürün gamına da taşıyan Kale Banyo, suyun günlük hayatta en fazla kullanıldığı alanlar olan mutfak ve banyolarda toplumsal sorumluluğunun önemli bir parçası olarak doğaya dost çözümlerle tüketicileri buluşturmaya devam ediyor.

Kale, maddelerin yüzeyde tutulmasını engelleyen Easy Clean teknolojisini, 2.7 Lt. su ile yıkama yaparak %55 oranında su tasarrufu yapma imkanını sağlayan klozetleri, daha az kaynak ve hammadde kullanılarak üretilen ince lavaboları, su tasarrufu ve hijyen sağlayan fotoselli lavabo bataryalarını ve fazla su tüketimini azaltmak hedefiyle tasarlanan küvetleri ile tüketicilerine estetikle büyüleyen, hijyenle huzur veren ve yaydığı enerjiyle canlandıran doğa dostu banyo çözümleri sunuyor. Kale banyo  ürünleri ile yalnızca klozette kişi başı yıllık ortalama 4.320 lt su tasarrufunda bulunmak da artık mümkün.

Kale Banyo

Kale Banyo - Çevreci Klozet

Yalnızca Estetik Değil, Aynı Zamanda Bilinçli

Benimsediği çevreci yaklaşımını ürün gamına da taşıyan Kale, doğa dostu ve tasarruf sağlayan ürünler geliştirmek üzere Ar-Ge çalışmalarına özellikle ağırlık veriyor. Geleceğe yatırım yaparak, daha az kaynak kullanarak üretmeyi ve tasarruf yapan ürünlerle tüketicilerini doğaya destek olmaya teşvik etmeyi hedefleyen Kale tüm bunları başarmak için enerjisini tasarım ve teknolojiye yönlendiriyor. Kale tasarım ve Ar&Ge ekibi, estetik ve fonksiyonellikten ödün vermeyen sıra dışı tasarımları, her bir üründe akılcı detaylarla ve yeni teknolojilerle buluşturuyor.

Bu bağlamda Kale banyo ürünlerinde “Slim Design” olarak adlandırılan yaklaşımı benimsiyor.  Bu yaklaşım doğrultusunda, banyolarda çarpıcı görünümler yaratırken aynı zamanda minumum derinliğiyle kullanıcıların suyu daha özenli kullanmasını sağlıyor. Başka bir deyişle Kale, Vitrifiye ve akrilik ürünlerindeki göz alıcı tasarımlarda yalnızca estetik kaygılar değil; daha az kaynak ve hammadde kullanılmasını hedefliyor.

En Az Suyla Hijyen Rekoru Kıran Klozetler

Faaliyetlerinin her aşamasında çevre ve enerji verimliliğine maksimum katkıda bulunmayı toplumsal sorumluluğunun bir  parçası olarak gören Kale Banyo , bu doğrultuda tüketicilere tasarruf, estetik ve konforu bir arada sağlayan ürünler sunmayı hedefliyor. Bu nedenle Vitrifiye ürünlerine   su tüketimini minimize eden  klozetleri de ekleyerek hem çevreye hem de tüketicilere ve yeni nesillere olan sourumluluğunu da yerine getiriyor..

Hijyen standartlarından hiç ödün vermeden geliştirilen bu klozet sistemi, sadece 2.7 lt su ile yıkama yaparak yüzde 55 oranında su tasarrufu sağlayabiliyor. İsteğe göre 3 ya da 6 lt su akışı seçeneği sunan, yine isteğe göre durdurulabilen ve ne kadar su gerektiğine tüketicinin karar verebildiği rezervuarlar da Kale’nin ürün gamında yerini aldı. Modern banyoların en estetik

bileşenleri arasında bulunan gömme rezervuarlar bu doğa dostu ürün zincirinin vazgeçilmez bir parçası olarak tüketicilerle buluşuyor.

Bu özel rezervuar sistemleri ile yüzde 40’a varan su tasarrufu sağlamak yani yalnızca klozette kişi başı yıllık ortalama 4.320 lt su tasarrufunda bulunmak mümkün oluyor.

Çift Kademeli Kartuş Ve Fotosel Teknolojisi ile su ve enerjiden tasarruf eden armatürler

Kale Banyo, tek kumandalı armatürlerde seramik diskli kartuş kullanması nedeniyle, suyu çift kademeli kontrol sistemi ile akıtarak su tüketimini yüzde 50 oranında azaltıyor. Ayrıca, seramik diskli kartuşla dayanıklığı artan armatürler, yıllarca sorunsuz çalışıyor.

Kale  Banyo, hassas sensörleri ile el teması olmaksızın çalışan fotosel teknolojisi ile donatılmış ürünleri sayesinde banyolarda hem ekonomi, hem de çevre için tasarruf sağlayan bir sistem sunuyor. Tasarrufun ötesinde suyun gereksiz kullanımını da önleyen bu teknoloji, özellikle toplu kullanım alanlarında da hijyen kontrolünü en üst düzeye çıkarıyor. Su akışı, sadece elin algılanma süresi boyunca devam ederken; sıcak-soğuk su ayarı ve açma-kapama için zaman harcanmıyor. Böylece, suyun boşa akması engelleniyor.

Kale Banyo

Kale Banyo - Çevreci Lavabo

Debi Kısıcılı Perlatör İle Sadece Daha Az Değil, Daha Etkili Su Tüketimi

Kale’nin tüm kumandalı armatürlerinde bulunan debi kısıcılı perlatör, suya köpüklü bir görünüm kazandırmak için özel olarak tasarlandı. Su açıldığında debi kısıcılı perlatör sayesinde tüketilen su miktarı azalırken su debisi sabit kalıyor ve %50 daha az su harcanıyor. Bu da tüketicilere çok daha az su kullanırken etkili bir temizlik yapmaları için imkân tanıyor.

Konforun tasarrufla buluşması: Kale Küvetler

Kale Banyo , sığ uzanma alanları ile tasarladığı küvetlerle tüketicilere daha az su kullanımıyla konfor ve zarafeti sunuyor. Banyoları geometrinin çekici çizgileri ile tanıştıran Basics Serisi, sığ tasarlanan çevre dostu küveti ile su tasarrufuna katkıda bulunuyor. Tasarımın işlevsellikle harmanlandığı Basics, alçak formu ve sıradan küvetlere göre sığ uzanma alanı ile otel gibi toplu kullanım alanlarındaki su tüketimini azaltmaya yardımcı oluyor.

Kale Banyo

Kale Banyo - Çevreci Akrilik

Easy Clean teknolojisi ile hijyen sorununa son

Kale banyo ,  ürünlerinde kullandığı nanoteknoloji ürünü özel Easy Clean kaplama ile banyoların temizliğine akılcı bir çözüm sunuyor. Sudaki kireç ve diğer korozif bileşenler (klor, kalsiyum, magnezyum) ile şampuan, sabun, duş jeli gibi temizlik malzemeleri, normalde vitrifiye yüzeylerde zamanla birikerek bir tabaka oluşturur. Tüm Kale Banyo ürünlerinde kullanılan şeffaf ve renksiz bir kaplama olan Easy Clean teknolojisi sayesinde, seramik lavabo, klozet, ve bide yüzeyleri sıvıyı iterek kirlenmeye neden olan maddelerin yüzeyde tutunmasını engelleniyor. Böylece tüm Kale vitrifiye ürünleri ve duş – küvet kabinleri ilk günkü gibi temiz ve parlak kalıyor. Ayrıca Easy Clean, çevreye zararlı temizlik maddelerinin kullanımını önlediğinden Kale’nin çevreye gösterdiği özenin bir parçası oluyor.

Kale’de kalite ve tasarruf güvence altında

Kalitesini TSE, DIN ve dünyaca kabul görmüş birçok belge ile tescilleyen Kale, ürün kalite belgelerinin yanı sıra, ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Sertifikası ile de kalite ve tasarrufu güvence altına alıyor.

Detaylı bilgi için: Nur Taran – Kale Grubu Kurumsal İletişim Sorumlusu

Tel: 0 (212) 371 53 97 – nurtaran@kale.com.tr

About author View all posts

brc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.