Doğal Taşın Kalbi Kale’de Atıyor: Kale Doğal Taş, Yeni Serisi Olivastro’yu tüketicilerle buluşturuyor

Kale - Olivastro

Kale - Olivastro Serisi

Yüzyıllardır medeniyetlerin kurduğu yaşam alanlarının vazgeçilmezi doğal taşı en ihtişamlı haliyle günümüze taşıyan Kale Doğal Taş, yeni serisi Olivastro’yu tüketicilerin ve profesyonellerin kullanımına sunuyor. Dekorları ve kesme mozaikleri ile son derece uyumlu bir birliktelik sağlayan Olivastro, sade ve şık tasarımı sevenlere hitab ediyor.

Kale - Olivastro

Kale - Olivastro Seramikleri

30.5 x 30.5, 30.5 x 61, 20 x 30.5, 10 x 30.5 ebatlarıyla farklı döşeme alternatifleri sunan Olivastro Serisi, sadelik ve uyumu aynı potada buluşturarak, denge unsurunu taşıyan zarif çizgisiyle mekanlara anlam katıyor.

Kale - Olivastro

Kale - Olivastro Seramik

Cilalı ve mat olarak farklı yüzey alternatifleriyle sunulan Olivastro Serisi, farklı ebatların ve mozaik kesmelerin beraber kullanılmasıyla da özgün tasarımlara ilham veriyor ve kullanıcıların düş gücünü zenginleştiriyor.

Türk mermeri, traverten, oniks ve dünyanın dört bir yanından getirilen yüksek kaliteli taşlardan üretilen Kale Doğal Taş, mozaik, bordür, madalyon, lavabo, eskitilmiş, cilalı ve honlu karolardan oluşan geniş ürün gamına sahip. Kale Doğal Taş 2010 yılı için tasarlanan farklı koleksiyonlarının haricinde lavabo koleksiyonu ve reçine ürünler ile sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Ayrıntılı bilgi için Yeşim Bilgi Yörükoğlu’na 0212 371 53 94 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

About author View all posts

brc

1 CommentLeave a comment

  • En Az Odunla En Çok Isı Verimi Veren Voler Triptronik Sistem Şömine Haznelerini Plazma, İki Yanı Açık ,Üç Tarafı ve Dört Tarafı Açık Şömine Hazne Çeşitleri ile Binlerce Şömine Modelleri Dekortaş Şömine Bulabilirsiniz.

    Tel: 0232 264 36 88
    http://www.dekortas.com.tr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.