Kohler’den Zenginleştirilmiş Yeni Lavabolar

Kohler lavabo 32

Lilies Lore Bronz Döküm Tezgah Altı Lavabo
Bronz döküm Lilies Lore lavabonun dizaynı, Art Nouveau’nun zengin ve yüksek bir zevke hitap eden motiflerinden esinlenmiş. Bronz döküm lavabo, eski dünya materyalleri ile yeni yaşam tarzını bir araya getirmiş, organik ve girift desenleri ile modern bir görünüm kazanmış. Kurşun levha, lavabo yüzeyine entegre ve kusursuz görünümü sınırsızca sunuyor.

Kohler lavabo 434

Reve Lavabo
Çarpıcı geometrik şekil, kusursuz, keskin çizgiler. Reve suiti, heykelsi bir sanatı zamanı aşan karakteristik özellikleriyle göz önüne seriyor. Aşınmış dere taşlarının yumuşak dokusu ve kış karının beyazlığı bir araya gelince Kohler’in yeni mat rengi Honed White oluşuyor. Özellikle Reve ve diğer klasik Kohler ürünlerinde bulunan bu renk alternatifi, perdahlanmış taşın fiziksel ve pratik özelliklerini bir arada sunuyor. Mat rengi doğal ve organik bir dokunuş yaratırken, sırrı temizlik kolaylığını ve dayanıklılığını garantiliyor.

Kohler lavabo 543

Briolette Nature’s Chemistry Cam Lavabo
Briolette cam lavabo, değerli taşların yüzey kesiminden esinlenilerek benzersiz bir şekil almış. İnce formundan dolayı camın yapısal kalitesi dikkat çekici yansıma efekti yaratıyor.

İletişim:

Adres: Ortaklar Cad. Bahçeler Sok. No: 13 Mecidiyeköy
İSTANBUL – Türkiye
Telefon: 0212 288 06 01
Fax: 0212 288 06 39
Web sitesi: www.yutas.com

kaynak: raf.arkitera

About author View all posts

gkc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.