Etrafa Isı ve Şıklık Yayan Nobo Artık Türkiye’de

Nobo - Cam Isıtıcı

Nobo - Cam Isıtıcı

100 yıla yakın bir süredir elektrikli oda ısıtıcıları üreten Norveçli NOBO, KA İnşaat güvencesiyle artık Türkiye’de… ‘Minimum enerji ile maksimum ısınma’ fikrini zarif tasarımlarıyla buluşturan NOBO ile iç mekanlar artık daha sıcak olacak. Elektrik enerjisi ile çalışan NOBO, enerji tasarrufunu ve ısınma konforunu ön planda tutarken, havayı kurutmaması, tozları yakmaması, sessiz çalışması nedeniyle de diğer ısınma çözümleri arasından öne çıkıyor.

NOBO, ayrıca mekanda yer tasarrufu da sağlıyor. Boru, kazan, kombi, yakıt tankı ve dış ünite gibi ekipmanlara ihtiyaç duymayan NOBO’nun diğer ısıtıcılar gibi bakım maliyeti yok. Evde tehlike yaratacak herhangi bir aparatı bünyesinde bulundurmadığı için, kazalara da sebebiyet vermiyor.

Dünyada ilk kez elektrikli cam ısıtıcı üreten NOBO’nun, safir camlı ısıtıcıları, iç mekanların atmosferini görüntüsüyle bile ısıtmaya yetiyor. Şeffaf ve desenli çeşitleri iç dekorasyonda farklılık yaratıyor.

NOBO ile “ilk”lerin dünyasına yolculuk

– Dünyada ilk ‘duvara monte konvektör panelin üretimi’,
– Dünyada ilk ‘termostatlı konvektör panelin üretimi’,
– Dünyada ilk ‘gece moduna sahip konvektör panelin üretimi’,
– Dünyada ilk ‘sinyalizasyon sistemiyle konvektör panellerin kontrolü’,
– Dünyada ilk ‘elektrikli cam ısıtıcı’.

KA İnşaat

2002 yılında Selçuk Karabağ önderliğinde bir aile şirketi olarak kuruldu. Norveç’li NOBO ile 2007 yılından beri iş ortaklığını devam ettiren KA İnşaat’ın tüm teknolojisi kendisine ait KAPRON isimli bir zemin yalıtım ürünü de bulunuyor.
Ayrıntılı bilgi için;

www.noboisitma.com

Kaynak: www.yapi.com.tr

About author View all posts

brc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.