İntema Mutfaktan Yepyeni Adora Serisi

Eczacıbaşı Yapı Grubu’nun mutfak mobilyası sektöründe faaliyet gösteren başarılı temsilcisi İntema Mutfak, Adora Serisi’nde çok çeşitli renk alternatifli düz renklerin yanı sıra ahşap desen seçenekleri bulunuyor. Darbe ve çizilmelere dayanıklılık ve kolay temizlenebilme özelliğine sahip bu seride yer alan kapaklar, mutfakta geçirilen zamandan keyif alınmasına olanak sağlıyor.

İntema Adora Mutfak

Beyaz, krem, cappucino gibi düz renklerin yanısıra ahşap dokulu alternatifler bulunan seride, iddialı mutfak tasarımları için bronz rengi ve zebrano kaplama da yer alıyor.

Modüler ürün portfoyü ile her türlü beğeni ve ihtiyaca yönelik mutfaklar tasarlayan İntema Mutfak, yalın tasarımıyla dikkat çeken Adora Serisi’ne 7 yeni renk ekledi.

İntema Adora Mutfak

İntema Adora Mutfak

 

 

 

Melanzana, kanyon, gümüş, koyu kahve, cappucino, yatay meşe ve kestane renkleri seriye yeni eklenen renkler.

İntema Adora Mutfak

İntema Mutfak Adora Serisi’ne yeni eklenen Gümüş ve Melanzana kapakların birlikte kullanımıyla  mutfakta çelik etkisi yaratılırıyor, aynı zamanda mekana endüstriyel bir görünüm kazandırılıyor.

Web: www.intemamutfak.com.tr

About author View all posts

gkc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.