Ammonite lavabo ile banyonuzu farklılaştırın

Atalarının 400 milyon yıl önce yaşamış olduğu bilinen bu mükemmel fosil şeklini paleontoloji ile ilgilenenleriniz varsa hatırlayacaktır. Tasarımı ve mükemmel rengi ile gerçekten farklı bir banyoya sahip olmak isteyenlerin tercih edeceğini düşündüğüm bu lavabo’ya malesef şimdilik Türkiye’den sahip olmak mümkün değil. Şurada teknik çizimleri ve özellikleri belirtilmiş fakat fiyatından bahsedilmemiş.

Ammonite Lavabo

Lavabo üreticisi olan Alman firma daha bir çok farklı modelin tasarımına imza atmış durumda. Organik hatların hakim olduğu diğer ürünlerinde de benzer bir malzeme kullanarak koyu gri tonlarını ile şık bir banyo ve lavabo tasarımı yakalanmış.

Ammonite Lavabo genel görünüm Fosil Lavabo

      

About author View all posts

admin

1 CommentLeave a comment

  • Gördüğüm en güzel lavabo diyebilirim inanılmaz güzel bir konsepte sahip yanlız renk konusuda alternatif varmı fiyatı ne kadar ve nerden getirtilir ? ammonite denilen fosillerin kayadan çıkartıldıktan sonra kayada kalan şeklini konsept almışlar gerçekten 10 numara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.