Creavit’den Yeni Slim Serisi

Creavit – Slim Serisi

Ödüllü İtalyan mimar ve tasarımcı Maurizio Duranti tarafından Creavit için özel olarak tasarlanan Slim Serisi, yaratıcı tasarımın büyüsünü banyolara taşıyor. Slim’le banyolarda ince ayrıntılar öne çıkıyor, ıslak mekanlar görkemli bir zerafete bürünüyor.

Tasarımlarında günlük yaşamla rekabet içindeki ironilerle dolu hayali hikayeler anlatan Duranti’nin Slim Serisi banyolarına fark katmak isteyen kullanıcılara hitap ediyor. Yarım ayak, tam ayak ve tezgahüstü lavaboları, tam boy rezervuarla kombin klozeti, asma klozet ve bidesi ile her mekana uygun geniş seçenekler sunan Slim Serisi, Creavit’in özgün banyo mobilyaları tasarımları ile de kombine edilerek ıslak mekanlarda bütünsel bir güzellik yaratıyor.

Gerek yalın kullanımları ile gerekse takım olarak ıslak mekanlara mükemmel uyum sağlayan ve bulunduğu ortamı farklılaştıran Slim Serisi, ıslak mekanlardaki kalıpları kırarak daha ilk bakışta değişim rüzgarlarını hissettiriyor. Slim Serisi, sıradanlığı reddeden kullanıcıların seçimi oluyor.

Maurizio Duranti
Maurizio Duranti 1949’da İtalya’nın Floransa kentinde doğdu. Duranti 1987 yılından beri Milano’da yaşıyor ve çalışıyor. Duranti 1984’ten 1989’a kadar Cenevre Mimarlık Fakültesi ve Milano’daki Avrupa Tasarım enstitüsünde eğitmenlik yaptı. Duranti’nin yaptığı işler arasında inşaat yapılarının tasarımı ve planlaması, ulusal ve yabancı basının yenilikçi özelliklerini sık sık vurguladığı showroom ve sergi standlarının düzenlenmesi başı çekiyor. Duranti ABD’de 1996, ’97, ’98,’03,’05 yıllarında BAŞARILI TASARIM ödülüne layık görüldü. 1998’de “Milano 18. Altın Pergel” ödülünü verme şerefine nail oldu.Duranti’nin tasarımları bize günlük yaşamla rekabet içindeki ironilerle dolu hayali hikayeler anlatıyor. Hammaddelerin maddesel olasılıkları ve üretime dayalı iş süreçleri hakkında derin bilgisi olmasına rağmen, Duranti teknoloji yerine imgeleri öyküsel bir anlatımla sunmayı tercih ediyor.

   

About author View all posts

gkc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.