GROHE Ondus’tan Banyonuzda Dijital Rahatlık

Grohe Ondus - Elektronik Musluk

Grohe Ondus - Elektronik Musluk

Benzersiz tasarımları ve kaliteli üretimiyle teknoloji odaklı bir dünya markası olan GROHE, yeni tasarımı Ondus ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Farklı çizgisi ve fonksiyonlarıyla GROHE Ondus, digital çağı yakalamış sıradışı ürünlerden biri olma özelliğini taşıyor. Banyolarda adeta bir mücevher etkisi yaratan GROHE Ondus ile tek bir dokunuşta istenilen su sıcaklığına rahatlıkla ulaşılabiliyor.

En yeni dijital teknolojilerden faydalanarak tasarlanan ve Eylül 2008’de vitrinlerdeki yerini alacak olan GROHE Ondus‘un uluslararası ilk lansmanı, Mart 2007 tarihindeki ISH Fuarı’nda gerçekleşti.

Beyaz, siyah ve krom renk alternatifi olan ve minimalizm felsefesinden doğan bu özel ürün, Tasarım Bölümü Başkan Yardımcısı Paul Flowers’ın liderliğindeki GROHE Tasarım Ekibi tarafından gerçekleştirildi.

GROHE Ondus’un beyaz ve siyah renkleri, DuPont™ tarafından üretilen dayanıklı, yüksek mukavemetli, kolay kullanım imkanı sağlayan, sıcacık bir dokunuş hissi yaratan ve bu avantajlarıyla banyo dekorasyonunda özellikle tercih edilen Corian® malzemeden üretiliyor.

Batarya tasarımını farklı bir noktaya taşıyan GROHE Ondus ile anında duygusal bir bağ kurmak mümkün. Minimalizmin geometrik sınırlarını ileriye götürebilecek kadar cesur bir duruş sergileyen GROHE Ondus, farklı tasarımı ile çekici hale geliyor.

Oldukça konforlu bir tasarıma sahip olan bu şık ürünün kullanımı da çok kolay. Örneğin, lavabo bataryasındaki suyun sıcaklığını ve akış hızını rahatlıkla ayarlayabilmek mümkün. Küçük ikonlar ve dijital ekran, seçilen ayarı görebilme, tepe, yan veya el duşunu seçebilme, el duşundan sabit banyo bataryasına geçiş yapabilme imkanı tanıyor.

Bu tasarım ile konfor ve haz açısından en uç nokta olan, önceden ayarlanabilir fonksiyonlar sayesinde banyo deneyimi kişisel tercihlere göre yapılabiliyor. Sadece tek bir dokunuşla, sıcaklık, su hacmi ve suyun akacağı süre bile kullanıcı isteğine uygun hale getirilebiliyor.

Sudan daha fazla keyif alabilmek için, ayarlı su programlarından, örneğin diş fırçalama veya el yıkama gibi seçeneklerden yararlanılabiliyor.

Bütün GROHE ürünlerinde olduğu gibi, Ondus için de ürün bütünlüğü konusuna özen gösterildiği için üç delikli lavabo bataryasından, beş delikli küvet dolduruculara, tepe duşundan el duşuna kadar çok sayıda ürün bir arada sunuluyor.
Hassas kontrol ve yüksek performans, ömür boyu sürecek parlak bir krom görünüm için GROHE Starlight® ile GROHE SilkMove® teknolojilerinin de kullanıldığı bu sıra dışı tasarım, Red Dot (Best of Best) 2007 ve Design Plus 2007 ödüllerine layık görüldü.

Batarya tasarımında yeni bir çığır açan ve yeni bir trendi müjdeleyen GROHE Ondus ile ilgili, detaylı bilgi almak için www.groheondus.de internet sitesi ziyaret edilebilir.

Kaynak : www.raf.arkitera.com

About author View all posts

brc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.