Hoover “Çamaşırları Asmak” Eylemini Hayatımızdan Çıkarıyor

Hoover - VHC 391 XT Kurutma Makinesi

Hoover - VHC 391 XT Kurutma Makinesi

Geleceğin klasiklerini şimdiden sunan Hoover’den ekstra kapasiteli kurutma makinesi: VHC 391 XT. Hoover’in akıllı tasarımlarından biri olan bu özel ürün, su bazlı kurutma sistemi ve ekstra büyük döner tamburu ile “çamaşırları asmak” eylemini hayatımızdan çıkarıyor.

Yeni su bazlı kurutma sistemi ile zamandan kazanın

Hoover VHC 391 XT yenilikçi “Hydroflow” sistemi ile çalışıyor. Bu sistemde; boşaltılacak bir su haznesi olmadığından, program yarıda kalmıyor ve makine ekstra bir bakım gerektirmiyor.

Bu sistemle döner tambura üflenen nemli hava, soğuk su içerisinden geçirilerek yoğuşturuluyor. Bunun sonucunda standart tahliye borusuna gönderilen su, otomatik olarak dışarı atılıyor.

Maksimum çamaşır kapasitesi ile tek seferde daha fazla çamaşırı kurutun

Hoover kurutma makinesi; 115lt’lik kapasitesi ile 9kg’lık çamaşırı tek seferde kurutmanızı sağlıyor. Ayrıca, özel olarak tasarlanan tamburu sayesinde çamaşırlarınızın kırışmasını minimum seviyeye indiriyor. Böylece, Hoover’le daha az enerji harcayarak daha çok iş başarabiliyorsunuz.

Ayrıntılı bilgi için;

www.hoover.com.tr

About author View all posts

brc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.