Geberit’ten Balena Duş Sistemli Tuvalet

Geberit - Duşlu Tuvalet

Geberit - Balena Duşlu Tuvalet

Benzersiz Bir Temizlik Duygusu
Geberit’in ürettiği Balena Duşlu Tuvalet kişisel hijyene özellikle dikkat edenler için benzersiz bir tazelik duygusu ve temizlik sağlıyor. Çünkü vücut sıcaklığındaki su, tuvalet kağıdı kullanımından daha yumuşak, daha hijyenik ve daha saf. Ayrıca bideden çok daha fazla kullanışlı: sadece oturup bir düğmeye basarak taharet musluğu tam temizlik sağlamak için hazır. Temiz hissetmek bu kadar kolay.
Mükemmel Konfor
Konfor kişisel bir şey. Bu yüzden mükemmel konforu sağlamak için Balena duşlu tuvaletler; temassız sıcak havalı kurutma ve otomatik havalandırma gibi birçok özellik sunuyor. Masaj fıskiyesi veya özellikle bayanlar için hijyenik duş imkanı da içeriyor.

Gün Boyunca Temiz Hissettiriyor
Balena Duşlu Tuvalet’in nazikçe güçlenen duş spreyi kullanıcıyı tuvaleti her kullandığında o temiz “henüz duş aldım” duygusuyla baş başa bırakıyor. Buna günlük rahatlık deniyor. Temiz su ile nazikçe temizlenme cildin acımasını ve iltihaplanmasını engelliyor. Tabi bu durum hassas bir cilde sahip kişiler için daha da önemli. Bu gibi durumlarda duş spreyi ile vücut sıcaklığında gerçekleşecek bir temizlik çok uygun bir deneyim oluyor.

Tüm Gereksinimler İçin Bir Balena Duşlu Tuvalet
Geberit, seyahatlerde kullanılabilecek el duşlu sistemlerden, kullanmakta olunan Seramik klozetlere uygulanabilen otomatik taharet sistemli, klozet kapaklarına ve tabiî ki eksiksiz taharet imkanı sunan en gelişmiş komple çözümlere kadar tüm aralıktaki duşlu tuvaletleri sunabilen tek üretici firma. Günümüz modern, hijyene önem veren toplumlarda Balena Duşlu Tuvalet banyolar için tam bir zorunluluk. Şık çağdaş dizayn aralığı her stildeki banyolara uygun bir model olduğu anlamına geliyor.
Evlerdeki veya apartmanlardaki yenilemeler ya da yeni yapı projeleri düşünülürse Balena Duşlu Tuvaletler kullanıcılara bir çok alternatif sunuyor. Diğer belirgin avantajlarının yanı sıra genel banyo tasarımında daha fazla esneklik sağlayan Balena Duşlu Tuvalet bideye duyulan ihtiyacı ortadan kaldırıyor.

Balena 8000
Sonsuz Zarafet ve Teknik Ustalık
Balena 8000, en küçük detayına kadar sahip olduğu yüksek kalitesi ve lüks konfor sunan özellikleri sayesinde en müşkülpesent kullanıcılarını bile memnun ediyor. Ünlü ürün tasarımcısı Uli Witzig ayırıcı dizayndan sorumlu. İlhamı kullanıcı konforuydu ve sonuç; sonsuz, klasik zarafetin, rahat ve temiz kontrol ile bütünleşmesi oldu.
Balena 8000’i isteyen kullanıcılar, duvar içi gömme rezervuarlara uyumlu olarak duvara asılı, dilerlerse kendinden rezervuarlı olarak yere oturan veya kendinden rezervuarlı duvara asılı olarak seçebiliyorlar.Kusursuz Esenlik
Balena 8000’in hava temizleyicisi oturur oturmaz aktif hale geliyor. Bir düğmeye basıldığı zaman taharet musluğu bulunduğu gizli bölümden ileriye çıkarak hijyenik bir şekilde sıcak su ile temizliyor. Spreyin şiddeti ayarlanabiliyor ve bunu sıcak, kurulayıcı bir hava akışı takip ediyor. Bu kişisel hijyende en gelişkin teknoloji: diri, temiz ve temassız. Başka bir deyişle hayatı kolaylaştıran teknoloji.

Kişiye Özgü Ayarlanabiliyor
Uzaktan kumanda ünitesini kullanarak hem duş spreyinin hem de ılık kurulama havasının şiddetini ve sıcaklığını kullanıcılar kendi beğenilerine göre ayarlayabiliyor. Ilık duş spreyi kısa bir zamandan sonra soğuklaşmaya başlıyor, gözenekler kapanıyor, kan sirkülasyona teşvik edilerek hoş ve diri bir his sağlanıyor. Balena 8000 ayrıca masaj yapan bir fıskiye, bayanlar için duş imkanı ya da daha yoğun temizlik için dalgalı duş spreyi de sunuyor.

Kullanışlı Uzaktan Kumanda Ünitesi
Belirgin ve el altında hazır bulunan uzaktan kumanda 4 kişiye özel hafıza imkanı sunuyor ve tam olarak klozet taşının içine monte edildi.

Balena Akıllı Taharet Musluğu Temizleme Sistemi
Balena 8000, her zaman maksimum hijyeni sağlayan benzersiz bir taharet musluğu temizleme sistemi ile birlikte veriliyor. Taharet musluğu üzerindeki delikler her kullanım öncesinde ve sonrasında otomatik olarak su ile temizleniyor. Bu işlem her kullanıcı için kusursuz hijyenik bir taharet garanti ediyor.
Bide Fonksiyonu
Bide fonksiyonu, bayanların kişisel hijyeni için nazik temizleme spreyi ile birlikte dizayn edildi. Ayrıca açılan ön ağızlık optimum hijyeni garanti ediyor.

Balena Adapte Edilebilir Klozet Kapağı
Balena Adapte Edilebilir Klozet Kapakları hemen hemen tüm tuvaletlere uyumlu ve montajı gayet kolay. Eski klozet kapağı çok kısa bir sürede yeni bir Balena adapte edilebilir klozet kapağıyla değiştirilebiliyor. İlave bir faydası ise kullanıcılar evi taşıdığı zaman bu sistemi çıkarıp yeni evlerinde kurabiliyor.

Basit Ama Etkili – Balena 4000
Balena 4000 zerafeti, yer tasarrufu sağlayan dizaynı ve mükemmel özellikleri ile ön plana çıkıyor. Otomatik taharet musluğu, belirgin bir şekilde dizayn edilmiş kontrol panel üzerindeki düğmeye basılarak aktif hale getiriliyor ve suyun şiddetini ve sıcaklığını ayarlamak mümkün.

Balena 5000 Ilık Hava Kurutmalı veya Balena 6000 Hava Tahliye Fonksiyonlu
Balena 5000 ve 6000 Adapte Edilebilir Duşlu Klozet Kapakları fonksiyonel dizaynları, basit ve görünebilir kontrol panelleri ve opsiyonel konfor özellikleri ile donatıldı. Tek bir buton kullanılarak benzersiz bir temizlik ve hijyen duygusu sunmanın yanı sıra, kişiye özgü ayarlanabilir duş spreyi ve modeline bağlı olarak hafif ılık hava ile kurutma veya otomatik hava tahliye fonksiyonlarına da sahipler. Mevcut tuvaleti konforlu bir Balena Duşlu Tuvalet’e çevirmek çok kolay bir işlem.

Geberit Balena Duşlu Tuvaletler’in kullanıcılara sunduğu çeşitli lüks sistemlerden, temel ilave klozet kapaklarına ve hatta dışarıda oldukları zaman kullanabilecekleri seyahat modeline kadar geniş bir ürün grubuna sahip. Her model lüks konforun ve kullanışlı işlevselliğin bir örneği. Diğer bir deyişle toplam kalite, yenilik ve dizayn kavramları standart olarak karşıya çıkıyor. Ürün aralığı her ihtiyaca, zevke ve bütçeye uygun ve bu da hiç kimsenin Balena Duşlu Tuvalet’ten mahrum kalmayacağının bir ifadesi.

Ayrıntılı bilgi için; www.geberit.com

kaynak: arkitera.com

About author View all posts

brc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.