Lagostina Mutfaklara ve Sofralara Estetik Getiriyor

Lagostina, paslanmaz çelik ürün grubuyla bir dünya markası olan ve Groupe SEB bünyesine katılan İtalyan devi Lagostina, Türkiye pazarında rekabeti üst seviyelere çıkaracak zenginlikte; farklı, şık, cesur ve yaratıcı tasarımlarını Türk tüketicileriyle buluşturuyor. 1901’den beri hizmet veren köklü marka yemek yapmayı zevke dönüştürüyor adeta.

Akdeniz esintisini ve İtalyan zerafetini sofralara taşıyan Lagostina markalı ürünler, mutfaklarını farklı ve son derece şık ürünlerle zenginleştirmek isteyen tüketicilerin yanı sıra, genç evliler ve evlenmek üzere olan yeni çifterin evlilik listelerinin ilk sıralarında yer alacak.

“Yemek pişirmek yaşam tarzımıza derinlemesine işlemiş bir sanattır” felsefesinden yola çıkılarak üretilen ve yaşamaya değer bir hayat üzerine odaklanan Lagostina ürünleri; performans, teknoloji, yaratıcılık ve şıklık içinde kaliteyi arayan tüketicilerin sevdikleriyle şık sofralarda paylaştığı güzel anlarına eşlik eder.

Ortak özellikleri teknoloji ile şekillenen kaliteleri olan Accademia, Melodia, Novia ve Pandora serisi tava tencere ürün gruplarının yanısıra Lagostina ürün gamına yeni eklenen, İtalyan tasarımının zerafeti ve gözalıcı şıklığının en ince ayrıntılarını taşıyan Elle, Elix ve Cube serisi çatal bıçak takımları Lagostina’nın üstün performansını, tecrübesini ve zarafetini mutfaklarınıza taşıyacak.

Ayrıntılı bilgi için: www.lagostina.com.tr

About author View all posts

brc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.