Desso’dan Yüksek Özellikli Karo ve Rulo Halılar

Desso - Koyu Yeşil Halı

Desso - Koyu Yeşil Halı

Zemin kaplama malzemelerinde sektörünün lider kuruluşlarından biri olan PETRA, 1993 yılında kuruldu. Zemin sektöründe çeşitli hizmetlerde bulunduktan sonra firma, 1996 yılında dünyanın önde gelen sanayi halısı üreticilerinden Desso`nun bayisi oldu, 2000 senesinde de Türkiye Ofisi olarak görev yapmaya başladı.

Aynı süre zarfında İstanbul’da da yapılanmaya başlayan firma 2004 yılında merkezini İstanbul’a taşıdı. 2005 senesinde Desso`ya ek olarak Armstrong DLW halılarının da Türkiye temsilciliğini aldı. Hızla artan pazar payına ilaveten üstün kalite ve hizmet anlayışı ile kendine yapı sektöründe sağlam bir yer edindi.

PETRA kullanıcı memnuniyetini temel prensip olarak benimsemiş olup, kullanıcı odaklı ve hızlı çözümleri ile çok kısa sürede yaratabilme ve uygulama yeteneğine sahip. Sahip olduğu bu mobil ve analitik yapı, firmayı sektörde önemli projelerin tercih edileni kıldı.Uluslararası kalite standartları ve çevre sorumluluğu konusunda önde gelen markalardan olan Desso, dayanıklılık, ürün ve renk çeşitliliği, özel desen uygulamaları ile iç mekan zemin tasarımlarında estetik ve konfor sağlayan ürünleriyle mimarların tercihi oluyor.

Uygulama Alanları:
Ofisler, oteller, alışveriş merkezleri, mağazalar, kafeler, restoranlar, bankalar, havaalanları, sinema, kütüphane, toplantı ve konferans salonları, hastaneler, okullar, camiler, evler, kamu binaları, yolcu gemileri ve uçaklar.

Teknik Özellikler:
Polyscan-computer guard, anti-statik, iletken, yoğun trafiğe dayanıklı, 50×50 cm karo ve 4 m eninde rulolar, solüsyon boyalı poliamid, yanmaya dirençli, termal dirençli, renk korunumu, kire dayanıklı, ezilmeye dirençli, nem geçirgenliği, anti-soil, leke direnci.

Ayrıntılı bilgi için : www.desso.com

Kaynak : raf.arkitera.com

   

About author View all posts

brc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.