Marshall Boya’dan Sarayları Hatırlatan Osmanlı Renkleri Koleksiyonu

Yıllardır sunduğu yaratıcı koleksiyonlarıyla hayatımıza renk katan Marshall Boya yeni koleksiyonunu Osmanlı Sanatı Uzmanı Serdar Gülgün ile yaptığı ortak çalışma sonucunda geliştirdi: Osmanlı Renkleri Koleksiyonu


Birçok marka ve kuruma Osmanlı Sanatı ile ilgili danışmanlık yapan, projeler geliştiren ve dersler veren Serdar Gülgün asırlardır neşe, zenginlik ve asalet ifadesi olan saray renklerini Marshall Boya ile evlerinize taşıyor.

Büyük bir sevgiyle hazırladığım bu koleksiyon, geçmişimizdeki renkleri bugüne taşıyarak, evlerimize çağdaş bir Osmanlı esintisi getirecektir…

Osmanlı Renkleri Koleksiyonu‘nda saray renklerinin yanı sıra, Osmanlı’nın gücünü ve başarısını hatırlatan desenlere de yer verilmiş.

Bir saray duvarındaki kalem işi, bir padişah kaftanı, bir macuncunun tezgahı, bir köylü kadının yazması, bir caminin kubbesindeki rengarenk bezemeler.

 


Lokum, Akide, Şerbet ve Kahve başlıklarıyla dörde ayrılan koleksiyon romantizmden baharat tonlarına, cazibeden ağırbaşlılığa kadar farklı duyguları ve ifadeleri barındıran tonları içeriyor.

Evinizde Osmanlı havasını bütünüyle yaşatmak isterseniz, Osmanlı döneminden esinlenilerek hazırlanan desen uygulamalarına da göz atmanızı öneririz. www.osmanlirenkleri.com adresinde desenler ve uygulama koşulları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.




Marshall Boya‘nın Osmanlı Renkleri Koleksiyonu hakkında detaylı bilgi almak için www.osmanlirenkleri.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sarayların güzelliğinde bir eviniz olması dileğiyle…

About author View all posts

brc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.