VitrA Karo’dan Yuvarlak Mozaikler

VitrA Karo, klasik mozaik uygulamasının modern yorumu olan, estetik görünümü ve kolay döşenebilme özelliği ile son yıllarda mekanlarda kullanımı giderek yaygınlaşan Mozaik Karo Serisi’ne şimdi de Yuvarlak Mozaik Karoları ekliyor. Yuvarlak Mozaik Karolar ile cephe kaplamasından peyzaj mimarisine, konut içi ve dışı istenilen her mekan, istenilen desende rahatlıkla döşenebiliyor.

VitrA Yuvarlak Mozaik Karolar; kavisli yüzeyler için ideal döşeme alternatifi oluşturuyor. 2 cm çapında üretilen Yuvarlak Mozaikler, dona dayanıklı yapıları ile havuz içleri dahil her mekana uygulanabiliyor. İsteğe bağlı olarak sırlı ve sırsız, fileli olarak üretilen Yuvarlak Mozaik Karolar’ın, beyaz, kobalt mavisi ve havuz mavisi renkleri bulunuyor.

VitrA Mozaik Karolar, 2,5 x 2,5, 2,5 x 5 ve 10 x 10 ebatlarında 100’e yakın renk ve farklı yüzey alternatifleri ile üretiliyor. Kullanıldıkları alanlarda estetik görünüm, desen yaratma imkanı, dairesel yüzeylerde uygulama kolaylığı, yüzey kaplaması olarak görsel bütünlük, diğer ebatlardaki tüm karolarla kombine olabilme özelliği ile düşey ve yatay düzlemlerde derz uyumu gibi kolaylıklar sağlıyor.

 

kaynak: raf.arkitera

About author View all posts

gkc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.