Bosch Soğutucularda Kaçırılmayacak Fırsat

Bosch - Beyaz Eşya

Bosch - Beyaz Eşya

Bosch‘tan No-Frost buzdolabı alana, çamaşır veya bulaşık makinesi 279 TL, fırın 179 TL veya 4’lü küçük ev aleti paketi (su ısıtıcı, el blender seti, ütü ve ekmek kızartma makinesi) hediye! Çift kapılı buzdolabı, fırın, çamaşır veya bulaşık makinesi alana 3’lü ev aleti paketi (su ısıtıcı, el blender seti ve ütü) hediye!

Kalite kriteri çerçevesinde tasarlanan Bosch beyaz eşyaların tümünde ulusal standartların üzerinde testler uygulanıyor ve testi geçen ürünlere satış sonrası servis hizmeti de sunuyor. Çevre dostu olan Bosch beyaz eşyaları antibakteriyel madde ile kaplanarak, yıkama ve kuruma sistemleriyle, su ve enerji tasarrufu sağlıyan özel sistemle üretiliyor. Ayrıca CardFinans (36 aya varan), Axess (24 aya varan), Advantage (24 aya varan), Bonus (36 aya varan), Maximum (24 aya varan)  ve Worldcard’a (36 aya varan) özel taksit seçenekeleri de sizleri bekliyor.

Ayrıtılı bilgi için : www.boschevaletleri.com

About author View all posts

brc

2 CommentsLeave a comment

  • Ben Adanada yaşıyorum ve sizin mağzalarınızın burada olup olmadığını bilmiyorum,eğer yoksa ozaman sizin ürünlerinizden nasıl faydalanabiliriz.Beni bukonuda aydınlatırsanız sevinirim.

    • Merhaba Dilara Hanım,
      Ürünler hakkında bizim bu sitede sadece güncel haberler yayınlama hakkımız bulunmaktadır. Amacımız da dekorasyon sektöründe sizlere farklı markalar tanıtmak, kampanyaları ve yeni ürünleri özet şeklinde duyurmaktır. Detaylı bilgiler için haberlerimizde not olarak size sunduğumuz ulaşım noktalarından; o markanın internet sitesine, telefon numaralarına veya bizzat şubelerine ulaşmanız gerekir.

      Yine de ilginize çok teşekkür eder, yardımcı olabildiğimizi umarız.
      Sevgiler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.