ZUMTOBEL’den Organik Formda Homojen Işık

Zumbotel - Homojen Işık

Zumbotel - Circumflex Homojen Işık

“Hücre membranı, oluklu (kırıklı) alüminyumla çevrili amip görünümlü bir armatür. Armatürün dış çevresini saran bu özel çerçeve CIRCUMFLEX’in konseptini özel bir tasarım ürününe dönüştürüyor.” Dr. Ing. Peter Ropertz, Mimar ZUMTOBEL’in ürün portfoyüne yeni katılan, yuvarlak hatları ve özel dış görünümüyle hücre şeklindeki CIRCUMFLEX 3 farklı ayrıcalıklı şekle sahip.

Önce tümüyle yuvarlak, daha sonra böbrek biçimini alan sanki bölünmek üzere olan bir amip haline dönüşen armatür, inci rengindeki difüzörü ve ışıldayan hücre çekirdeği ile mekâna hem yumuşak hem de vurgulu bir aydınlatma sunuyor. Ampul değişimi için alet kullanımı gerektirmeyen CIRCUMFLEX, “Round” , “Kidney” ve “Amoeba” olmak üzere 3 farklı tasarımla sunuluyor. “Kidney” ve “Amoeba” modelleri sıvaüstü, “Round” ise hem sıvaüstü hem de yarı-gömme olarak monte edilebiliyor. Özellikle soft aydınlatmanın ve homojen ışık dağılımının istendiği ortamlar için ideal bir armatür
olan CIRCUMFLEX, otel odaları, sağlık ve spa merkezleri, bekleme odaları, koridorlar, toplantı salonları gibi genel dolaşım alanlarında yaymış olduğu ferahlatıcı ışığı ve özgün tasarımı ile hoş bir ambiyans yaratıyor.

Ayrıntılı bilgi için; www.zumtobel.co.uk

Kaynak : raf.arkitera.com

About author View all posts

brc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.