Gerçeği Yansıtan Sander Mulder Tasarımları

Sander Mulder - VoronoiSander Mulder - JosephineSander Mulder - EurekaEndüstriyel tasarımda soyutlamalara örnek olarak Sander Mulder çalışmalarından birkaç tanesini göstermek istedik. Sander Mulder bu ürünlerle, soft çizgileri, şeffaf malzeme yapısı veya fikir seçimleriyle gerçeği yansıtan ama bir bakıma soyutlayan objeler yaratmış. Mimari yapıların iskeletlerinden yola çıkarak boyutlandırdığı Voronoi Vazo tasarımı estetik ve fonksiyonelliği birarada tutuyor. Kısılabilir flüoresan ampul ile aydınlatılan 16 şeffaf

kontürden yapılmış, Josephine köşe lambası, geleneksel ayaklı lambalara göre modern ve sofistike bir tasarım yaratmış.  İç gözündeki 8 farklı renk filtreli özel aydınlatma armatürleri bu tasarımın en önemli parçasını oluşturuyor. Tek kıvrımla uzun ömürlü bir lambaya dönüşen kartpostal formatındaki Eureka Lamba,  lazer kesim alüminyum saçdan üretilerek soyut tasarımın en güzel örneklerinden biri olmuş.

About author View all posts

brc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.