Pikselleştirilmiş Ev-Ofis Tasarımları

Teknoloji delileri dijital ve internetle ilgili, görseller dahil her şeyi çok seviyorlar. Geçtiğimiz günlerde, piksel görünümünü hatırlatan aksesuvar ve mobilyalarla karşılaştık; teknoloji sevdalılarının ev-ofislerini bu şekilde dekore edebileceğini düşündük ve pikselleştirimiş tasarımlardan birkaçını sizlerle paylaşmak istedik.

Ixxi: Ixxi, renkli kartları ya da resimleri tek bir görsel haline getirmenize yardımcı olan bir tür dekoratif duvar sistemi. Kendi kolaj çalışmanızı yapabilmeniz için inanılmaz bir araç. Ayrıca beğendiğiniz tasarımı satın alabileceğiniz çok özel bir koleksiyonları da var. Bütün o küçük kare ve x’lerin tek bir görsel oluşturmak için biraraya gelmesi bize pixelleri hatırlattı – ama iyi anlamda.

 

 

Raflar: Sholten & Bajings tarafından tasarlanan, yarı saydam kapılı ve renkli dolaplar, ızgara yapısından dolayı bize pikselleri ve dijital renk paletlerini hatırlattı.

 

 

 

Halı: Carolin Fieber’s Kautsch koleksiyonunun bir parçası olan bu geometrik halılar sadece harika bir Pantone renkleri sunmuyor, ayırca üstünde yumuşacık oturma hissi uyandırıyor.

 

 

 

 

 

Piksel koltuk: Cristian Zuzunaga birçok piksel koltuk tasarlamış olsa da, koleksiyonunda yer alan tasarımların arasında bizim favorimiz bu koltuk.

 

 

 

 

 

Pikselleştirilmiş Askılı Lamba: Eski favorilerimizden biri. Bu basit ama eğlenceli lambayı içinde teknoloji sevdalılarına ilham vermesi için ekledik.

 

 

 

 

Kaynak: Appartment Therapy

 

About author View all posts

chiydem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.